ЦСКА-София победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 и отново оглави класирането в Първа

...
ЦСКА-София победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 и отново оглави класирането в Първа
Коментари Харесай

ЦСКА-София победи Локо и поведе поне за 24 часа

ЦСКА-София победи " Локомотив "  (Пловдив) с 1:0 и още веднъж оглави класирането в Първа лига - най-малко за 24 часа.  " Червените " имат две точки повече от " Лудогорец ", който на следващия ден може да се върне отпред при победа като посетител на ЦСКА 1948. Двубоят е в Бистрица от 21 часа.

Капитанът Юрген Матей означи единствения гол в 25-ата минута. Така отборът на Саша Илич прекъсне негативна серия от четири турнирни мача без победа вкъщи против Локо (Пловдив.

А с победното попадение нидерландският бранител се реваншира за пропуснатата дузпа против този противник в постоянния сезон през март, когато дуелът на " Българска войска " приключи 1:1.

Голът пристигна разумно, поради по-активната игра на ЦСКА-София от началото на срещата.

През второто полувреме домакините продължиха да държат инициативата, само че рядко стигаха до рискови обстановки за гол. В 70-ата минута Лазар Туфегджич проби в наказателното поле, финтира бранител и стреля рисково, само че топката се отби в левия непряк дирек.

В 73-тата минута гостите имаха искания за дузпа за задържане на Махмутович против Димитър Илиев, само че реферът Станимир Тренчев реши, че няма съображение да отсъди 11-метров углавен удар.

В последната минута на добавеното време влезлият като запаса Бисмарк Чарлс прати топката в мрежата на Локомотив, само че попадението не беше зачетено поради засада.

До края на сезона остават два кръга, шампионата завършва след 10 дни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР